Hoe ruil ik mijn bestelling om?

Er zijn 2 mogelijkheden:

1. Je komt kosteloos omruilen in de winkel binnen de 14 dagen na levering

2. Je verstuurt het terug via Bpost.

Hiervoor kondigt u uw ruil via webshop@marieposa.be, zo zijn we op de hoogte dat je retour onderweg is. Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Deze mag je enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het artikel wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat.

Je retour moet binnen de 14 dagen terug gezonden worden naar Marieposa, Zandstraat 20, 2200 Herentals. Bij het retourneren via post is de klant zelf volledig verantwoordelijk voor de verzendingskosten. Bij het terugsturen van een artikel zal het betaalde bedrag binnen de 14 dagen terugbetaald worden.

Zullen in geen geval geruild en/of teruggenomen worden:
• Gedragen artikelen
• Beschadigde artikelen
• Gewassen artikelen
• Cadeaubonnen worden niet geruild

Wil je graag ruilen in een ander maatje?

Stuur bij je retour mailtje dat je een artikel graag in een ander maatje of een ander artikel wil ruilen.
Dan leggen we het meteen aan de kant voor jou!

Indien je je bestelling komt ruilen in de winkel, kan je het gewenste artikel meteen meenemen.
Als je jouw bestelling retourneert via bpost, sturen we het artikel dat u wenst op wanneer we de geretourneerde artikels ontvangen hebben.